Hlavní obsah

Hořící muž vyskočil po výbuchu z bytu ve Frýdku-Místku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek-Místek

Pravděpodobně varna pervitinu explodovala v noci na sobotu v bytě panelového domu ve Frýdku-Místku. Podle informací ČTK muž, který drogu vyráběl, začal hořet. Ve snaze uniknout plamenům pak vyskočil z okna v šestém patře. Utrpěl závažná poranění. V kritickém stavu skončil v ostravské fakultní nemocnici, kde zemřel.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Ilustrační foto

Článek

Mluvčí moravskoslezské policie Aleš Viktorin řekl, že v bytě začalo hořet krátce po půlnoci. "Můžeme zatím jen potvrdit, že začaly hořet ještě nespecifikované chemikálie. Jejich složení budou muset určit experti. V souvislosti s požárem prošetřujeme i pád muže z okna tohoto bytu," uvedl.

Okolnosti celé události nyní prošetřují frýdecko-místečtí kriminalisté. "Zjišťujeme, zda událost nesouvisí s trestnou činností na úseku toxikomanie," řekl Viktorin.

Svědci uvedli, že před požárem se z bytu ozvala exploze. „Muž utrpěl velmi závažná poranění související s pádem z výšky. V kritickém stavu jsme jej přepravili do ostravské fakultní nemocnice," řekl mluvčí záchranné služby Petr Lang.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám