Hlavní obsah

Hledaný nebezpečný muž v Praze zřejmě vážně pobodal servírku

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Na pražském Smíchově přepadl v pondělí odpoledne muž servírku poté, co po něm chtěla zaplatit útratu v restauraci. Ženu vážně pořezal. Podle policie má útok na svědomí hledaný a nebezpečný pachatel. Ten má za sebou přepadení květinářství na Florenci a přepadení seniora na Proseku.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie u restaurace v Praze, kde muž pobodal servírkuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Hledaný muž má na svědomí pravděpodobně další přepadení. Tentokrát napadl servírku v restauraci ve Vltavské ulici na Smíchově a uloupil hotovost v řádu několika tisíc korun. Na ženu zaútočil nožem, poté co po něm chtěla zaplatit útratu,” uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Na místo okamžitě zamířili policisté i záchranáři. Policisté uzavřeli okolí místa činu páskami. Kriminalisté zajistili potřebné stopy. Záchranáři se mezitím postarali o vážně zraněnou servírku.

Lupič přepadl v Praze květinářství

Krimi

„Dvě naše posádky, včetně lékaře, ošetřovaly jednačtyřicetiletou ženu, která utrpěla vážná bodnořezná poranění. Záchranáři ženu uvedli do umělého spánku a připojili ji na umělou plicní ventilaci. Po ošetření byla žena převezena na ARO motolské nemocnice,” sdělila mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Pražská policie po nebezpečném muži pátrá již několik dní. Podle kriminalistů má mít na svědomí nejen nedávné přepadení květinářství na Florenci, ale také napadení a oloupení seniora na Proseku.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadené květinářství na FlorenciVideo: Novinky

„Hledaný je velmi nebezpečný, ozbrojený a varujeme před ním! Jestliže ho někdo uvidí, nebo ví, kde by se mohl nacházet, ať okamžitě volá linku 158,” doplnil Daněk.

Reklama

Výběr článků

Načítám