Hlavní obsah

Hasiči v pražské Libni zasahovali u požáru opuštěné budovy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Několik jednotek hasičů zasahovalo v ulici Voctářová v pražské Libni, kde vypukl požár opuštěné budovy. Požár se podle informací hasičů podařilo dostat pod kontrolu. Na místě zasahovala i chemická služba, která měří, zda koncentrace zplodin nepřekročí nebezpečné hodnoty. Lidem v oblasti hasiči nedoporučovali větrat.

BEZ KOMENTÁŘE: Hasiči zasahují při požáru opuštěné budovy v pražské LibniVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K požáru opuštěné budovy v ulici Voctářová vyjeli hasiči před osmou hodinou večer. Jelikož byla budova plameny zasažena v celém rozsahu, musel velitel zásahu požádat o posilové cisterny.

U požáru dohromady zasahovaly čtyři profesionální hasičské jednotky a pět dobrovolných, zásah probíhal pomocí devíti vodních proudů i výškové techniky.

Foto: Novinky

Hasiči zasahují u požáru opuštěné budovy v pražské Libni

Foto: Novinky

Na místě zasahuje dohromady 9 hasičských jednotek

„Na místě zasahují profesionální hasiči z centrální, holešovické, strašnické a satalické stanice, chemická služba z Petřin a míří na místo dobrovolní kolegové z SDH Březiněves, Letňany, Ďáblice a Dolní Měcholupy. Zásah probíhá i pomocí výškové techniky,” uvedl hasiči na svém twitterovém účtu.

Požár se večer podařilo dostat pod kontrolou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám