Hlavní obsah

Hádka řidičů na Českobudějovicku skončila krvavou potyčkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Napadení mezi řidiči vyšetřují od středy policisté na Českobudějovicku. Jeden z mužů vytáhl podle policie na svou obranu nůž a svému protivníkovi způsobil bodná a řezná poranění.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

Řidiči dodávky Mercedes Sprinter a osobního auta Audi A4 jeli na trase České Budějovice–Vodňany a podle policie měli mezi sebou blíže nespecifikovaný konflikt a výměnu názorů.

Po chvíli oba zastavili a šli si to spolu vyřídit. „Řidič dodávky zaútočil na řidiče osobního vozidla, který měl na svoji obranu vzít nůž a druhému šoférovi způsobil bodnořezná poranění,“ informoval mluvčí policie Jiří Matzner.

Zraněný šofér byl převezen do nemocnice a policisté začali případ vyšetřovat jako ublížení na zdraví. Zároveň hledají svědky incidentu, kteří projížděli před polednem na trase Pištín–Češnovice–Dasný.

„Policie žádá svědky konfliktu či nebezpečných manévrů vozidel, aby podali svědectví na lince 158, také žádají projíždějící řidiče o záznam z palubních kamer,“ uzavřel Matzner.

Reklama

Výběr článků

Načítám