Hlavní obsah

Fotbaloví chuligáni se poprali na Letné, další bitce zabránili těžkooděnci

Praha

Policejní těžkooděnci zabránili ve čtvrtek večer bitce fotbalových fanoušků pražské Sparty a Slovanu Bratislava u stanice metra Vltavská, nikoho ani nemuseli zadržet. To ovšem neplatilo u rvačky u Letenského tunelu, po které skončilo na služebně šest lidí. Celkem bylo na stanici převezeno 12 lidí pro nejrůznější přestupky.

BEZ KOMENTÁŘE: Zásah policistů proti fanouškům Sparty a SlovanuVideo: Novinky

 
Článek

„Asi stovka příznivců hostujících a domácích se chtěla poprat v první polovině zápasu přímo u stanice metra. Policisté se o tom dozvěděli a obě skupiny od sebe rozdělili,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Daněk s tím, že nikdo nemusel být v tomto případě zadržen, těžkooděnci jen dohlédli na to, aby se rowdies v klidu rozešli.

Podle mluvčího se tato skupina zřejmě nesešla kvůli fotbalu, ale pouze aby se poprala. Neměli totiž ani lístky na zápas.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Foto: Pavel Janurek, Novinky

Policie při zadržení jednoho z fanoušků u stanice metra Vltavská v Praze

Jiné to bylo u Letenského tunelu, kde se spolu střetla skupinka asi dvaceti lidí. „Zadrželi jsme celkem šest podezřelých osob, jeden člověk byl zraněný a musel být převezen do nemocnice,“ konstatoval Daněk.

Foto: Pavel Janurek, Novinky

Policisté u stanice metra Vltavská v Praze

Podle něj skočilo na služebně i dalších šest lidí. Tři kvůli neuposlechnutí výzvy policistů, dva protože se snažili dostat na stadión pyrotechniku a jeden je podezřelý z krádeže šály.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám