Hlavní obsah

Fantom restaurací se nají, napije a mizí bez placení

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodonín

Tucet jedenáctek, brambůrky a pak útěk bez placení. A při něm další krádež. Není divu, že po muži pátrají policisté. Učinil tak ve více podnicích na Kyjovsku.

Foto: Policie ČR

Policie zveřejnila nekvalitní fotografii podezřelého muže

Článek

„Fantom restaurací se v poslední době nechvalně proslavil tím, že se nechával zadarmo obsluhovat v restauracích a ubytovávat v hotelech. Takových skutků je mu v současné době kladeno za vinu již několik,“ uvedl policejní mluvčí Petr Vala.

Naposledy to spojil v pondělní podvečer s neobvyklým způsobem zmizení z jedné hospůdky na Kyjovsku.

Neznámý zloděj sebral seniorce z kabelky 85 tisíc

Krimi

„Když po vypití dvanácti piv a snězených brambůrkách mělo přijít na zaplacení, dal se pohotově na úprk. Přitom si ale nevybral zrovna nejjednodušší cestu. Aby se dostal ven z restaurace, musel prolézt malým ventilačním okénkem nad pisoárem,“ popsal ústup neplatiče mluvčí.

„Jenomže ani tak neměl vyhráno. Po doskoku na zem totiž zjistil, že se nachází na dvoře sousedního domu spojeného obchodem. Ale ani to mu nevadilo, následně celou prodejnou bezostyšně prošel, a jako bonus si navíc přivlastnil odložených šest tisíc korun,” dodal Vala.

V Tišnově řádil mokrý bandita

Stalo se

Muž sice zmizel, ale poněkud se přepočítal. V lokálu byla kamera a policisté mají jeho podobu. Útěkem a s ním spojenou krádeží ještě vzrostl zájem o jeho dopadení.

Čeká jej vysvětlování krádeže a ve vzduchu se vznáší hrozba dvouletého pobytu za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám