Hlavní obsah

Neznámý zloděj sebral seniorce z kabelky 85 tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

Policie pátrá po důležitém svědkovi, který by jí pomohl při vyšetřování krádeže v obchodním domě Plaza v Liberci. Seniorka tam přišla o 85 tisíc korun, které měla v kabelce.

Policie hledá svědkaVideo: Policie ČR

 
Článek

Krádež se stala již 15. července, policie o ní informovala v úterý. Uvedla, že kamery zachytily poškozenou seniorku na poště, kde si vybírala peníze. Přitom je tam zaznamenán muž, jenž však služeb pošty nevyužil a odešel.

Následně se pak objevil také v prodejně v Plaze. Ve stejnou dobu se tam nacházela i žena. Policie by s tímto mužem potřebovala mluvit.

Muže zadrženého po divoké honičce podezírají vedle loupeže i z vraždy

Krimi

Jedná se o muže ve věku kolem 40 let, střední postavy a snědé pleti. Na sobě měl oblečenou šedou košili s dlouhým rukávem a s černými knoflíky, měl tmavě modré upnuté kalhoty. Na nohou měl tmavé tenisky a přes rameno černou pánskou kabelu. Muž má prošedivělé tmavé vlasy.

Recidivista ukradl vysokozdvižné vozíky. Odmítá říct důvod

Krimi

„Velmi pravděpodobně se jedná o cizince s poměrně dobrou výslovností češtiny s výrazným východním přízvukem. Muž ke svému pohybu zřejmě využívá MHD a velmi pravděpodobně může navštěvovat vetší města v ČR,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Informace o svědkovi přijme linka 158.

Foto: Policie ČR

Svědek, se kterým by policisté potřebovali hovořit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám