Hlavní obsah

Falešný policista ujíždí bez placení od pump

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté ve Středočeském kraji hledají poškozené majitele čerpacích stanic, od kterých ujížděl bez placení muž oblečený jako policista. Jeho jméno již policie zná, zatím jej však nezadržela. Zdokumentovala dva případy a předpokládá, že jich může být víc.

BEZ KOMENTÁŘE: Falešný policista natankoval bez placeníVideo: Policie ČR

 
Článek

Muž podle zjištění policistů natankoval v květnu na čerpacích stanicích v Dobřichovicích a Letech u Prahy. Bez placení pak odjel.

„Pokaždé byl oblečen do černého oděvu opatřeného na zádech žlutým nápisem policie. Vozidlo značky Peugeot mělo na anténě praporek vlajky České republiky,“ uvedla mluvčí policie Marcela Pučelíková.

Registrační značka k autu nepatří, policisté se domnívají, že muž je mohl střídat. „Policisté již znají totožnost tohoto muže a domnívají se, že poškozených v souvislosti s újezdy od benzinových čerpacích stanic může být více, a to na území celé České republiky,“ konstatovala Pučelíková.

Policisté tak přijmou informace od dalších poškozených v souvislosti s mužem zachyceném na kamerovém záznamu. Navíc by rádi znali jméno jeho spolujezdce, který s ním v autě cestoval.

Reklama

Výběr článků

Načítám