Hlavní obsah

Fabii v Břeclavi zastavily až koleje

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letem přes výkop až do kolejí skončila cesta z dovolené pro posádku Škody Fabia. V neděli kolem půl šesté odpoledne její řidič v Břeclavi vyletěl ze silnice a skončil v kolejišti vedle železničního přejezdu.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Fabii museli z kolejí dostat hasiči.

Článek

Posádka vozu měla štěstí, že přeletěla výkop a zastavila se v kolejích, při jiné shodě okolností mohlo auto dopadnout ještě hůře. I tak spolujezdkyně utrpěla zranění a museli ji záchranáři odvézt do nemocnice. Posádka se prý vracela z dovolené a ženu vezli do nemocnice. Nakonec tam skončila, ale navíc se šrámy, které utrpěla při nehodě.

Dechová zkouška řidiče byla pozitivní. Nehoda zastavila provoz na trati z Břeclavi do Valtic. Hasiči kromě odstranění havarovaného vozu museli řešit i únik provozních kapalin.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Fabii museli z kolejí dostat hasiči.

Místem nehody byla silnice I/55. V úseku od hranice do Břeclavi se nepříjemnou zatáčkou stáčí na železniční přejezd a nehoda na tomto místě nebyla ani zdaleka první. O nejvážnější kolizi se tam postaral cizinec, prchající v ukradeném voze z Rakouska, Ten dokonce koleje přeletěl a vůz vyboural díru do zdi v restauraci u kolejí.

Reklama

Výběr článků

Načítám