Hlavní obsah

Dvojice zbila a okradla muže na cestě z nákupu v Praze, podezřelé zachytila kamera

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie pátrá po dvojici mužů, kteří jsou podezřelí z loupežného přepadení v Praze několik dní před loňským Štědrým dnem. Poškozeného měli strhnout na zem, zbít jej a okrást, když šel z nákupu. Podezřelou dvojici zachytily bezpečnostní kamery před samotnou loupeží.

BEZ KOMENTÁŘE: Pátrání po dvojici podezřelé z loupežeVideo: Policie ČR

 
Článek

Muž se stal obětí přepadení již loni 19. prosince, podezřelé se ale ještě nepodařilo vypátrat, policie se proto obrátila nyní na veřejnost s prosbou o pomoc.

Policie dopadla muže, který v Praze útočil nožem na ženy

Krimi

„Poškozený šel domů z nákupu, když k němu zničehonic přistoupil jeden z mužů, udeřil ho rukou do hlavy a spolu s druhým ho strhli na zem. Následně mu odcizili nákupní tašku, ve které měl mimo jiné i osobní věci, a z místa rychle utekli,“ sdělila ve čtvrtek mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Foto: Policie ČR

Jednoho z podezřelých zachytila bezpečnostní kamera před loupeží v obchodě.

Napadený utrpěl tržné zranění na spodní straně rtu a na těle měl pohmožděniny. Zda musel vyhledat lékařskou pomoc, policie neupřesnila.

Lupič na útěku z benzínky v Praze shodil svršky a prodal pistoli, vypátrali ho doma

Krimi

Kriminalisté případ vyšetřují jako loupež a zajistili kamerové záznamy, na kterých jsou podezřelí vidět před samotným přepadením.

Foto: Policie ČR

Pátrání po dvojici podezřelé z loupeže.

„Pokud dvojici na přiložených záběrech poznáváte nebo víte, kde by se mohla zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158,“ dodala Siřišťová s tím, že podezřelým hrozí až desetiletý trest vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám