Hlavní obsah

Dvě řidičky se čelně střetly u Hradce Králové, starší nehodu nepřežila

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všestary

Vážná dopravní nehoda se stala v pátek odpoledne u obce Všestary na Královéhradecku na silnici I/35. Jednasedmdesátiletá řidička osobního vozidla Mazda se při své cestě směrem do Hradce čelně střetla s protijedoucím vozidlem Škoda, které řídila třiačtyřicetiletá žena. Seniorka bohužel po převozu do nemocnice svému zranění podlehla.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Tragická dopravní nehoda stála život jednasedmdesátileté řidičky.

Článek

„Podle prvních poznatků z místa nehody i na základě výpovědí svědku bylo pravděpodobnou příčinou nehody nenadálé vyjetí vozidla Mazda do protisměru, kde v tu dobu projížděl vůz Škoda,“ uvedl policejní mluvčí Ondřej Moravčík.

„Žena zůstala v bezvědomí zaklíněna ve voze, odkud ji museli vyprostit hasiči za pomocí hydraulických nástrojů a předali ji do péče zdravotnické záchranné služby,“ doplnil mluvčí Hasičského záchranného sboru Ondřej Sezima.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Tragická dopravní nehoda stála život jednasedmdesátileté řidičky.

I přes velmi rychlou lékařskou pomoc bohužel jednasedmdesátiletá žena po převozu do nemocnice zemřela. Řidička vozu Škoda utrpěla zranění lehčího charakteru. Nehodu nepřežil také pes převážený ve voze starší ženy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám