Hlavní obsah

Dva muži v Praze surově zmlátili chodce, až upadl do bezvědomí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Brutální napadení 61letého muže vyšetřují už několik měsíců pražští kriminalisté. Dva muži ho na ulici zbili takovou silou, že upadl do bezvědomí. Jeden z útočníků už je ve vazbě, po druhém policisté marně pátrají.

Foto: Policie ČR

Muž podezřelý z napadení chodce

Článek

Dvojice mužů zaútočila na chodce v noci v polovině dubna mezi Poštovskou ulicí a ulicí Pod Strojírnami v Praze 9.

„Bezdůvodně jej napadli pěstmi. Poté co v důsledku úderů spadl na zem, do něj ještě kopali a křičeli, aby jim dal peníze. To však muž již nestihl, neboť upadl do bezvědomí,“ uvedl ve středu mluvčí policie Jan Rybanský.

Útočníci si žádné peníze neodnesli, ale muži způsobili vážné poranění v obličeji. Jednoho agresora policisté již dopadli a je nyní ve vazbě. Po druhém stále pátrají a nedávno se jim podařilo získat fotografii, kde je podezřelý zachycen, a proto požádali veřejnost o pomoc.

Foto: Policie ČR

Podezřelý muž a jeho známý, který by ho mohl znát.

„Na obrázku je vidět ještě další muž spolu s podezřelým, který s případem pravděpodobně nemá nic společného. Nicméně je předpoklad, že by podezřelého mohl znát. V případě, že muže na obrázku poznáváte, kontaktujte linku 158,“ shrnul Rybanský.

Za loupež oběma mužům hrozí až deset let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám