Hlavní obsah

Dva muži přepadli banku v Hostivicích, ukradli čtyři milióny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOSTIVICE

Dva zatím neznámí ozbrojení muži přepadli v pátek odpoledne pobočku Komerční banky v Hostivicích západně od Prahy a ukradli tam zhruba čtyři milióny korun. Po obou pachatelích pátrá policie, přičemž podobu jednoho z nich zná.

Foto: archiv, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Jeho obličej totiž zachytila bezpečnostní kamera v bance ještě předtím, než si nasadil kuklu, kterou se maskoval. Informovala o tom televize Prima.

"Policie zajišťuje stopy, vyslýchá svědky a po pachatelích intenzivně pátrá," řekl Primě mluvčí středočeské policie Pavel Truxa. Svědci mohou policii poskytnout informace na lince tísňového volání 158.

Přepadená pracovnice pobočky banky v Hostivicích Primě potvrdila, že tato pobočka již byla v minulosti jednou přepadena. Banka si proto najala ochranku, ale ta dnes nepomohla.

Podle Primy v první polovině tohoto roku už zloději přepadli 76 bank, spořitelen, pošt a směnáren a celkem ukradli 6,3 miliónu korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám