Hlavní obsah

Dva muži nepřežili nehodu na výjezdu z Prahy. Policie pokutovala řidiče, kteří tragédii fotili

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Tragické následky měla nehoda osobního auta na výpadovce z Prahy k dálnici D4, kde poblíž dostihového závodiště ve Velké Chuchli vyjel řidič mimo silnici. Dva muži nehodu nepřežili, dvě ženy odvezli zdravotníci zraněné do nemocnice. Okolnosti nehody vyšetřuje policie, ta rovněž rozdala několik pokut řidičům, kteří jeli kolem a fotili následky neštěstí.

Tragická nehoda v Praze na StrakonickéVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala ve čtvrtek krátce před 10. hodinou ve Strakonické ulici. Mluvčí policie Jan Rybanský sdělil, že řidič vozidla z dosud nezjištěných příčin vyjel mimo silnici a havaroval.

Auto vyletělo z dálnice D4 a spadlo na zaparkované auto, dva zranění

Krimi

Záchranná služba poslala k nehodě kromě sanitek také vrtulník. Na místě zdravotníci našli dva těžce zraněné muže, které museli resuscitovat, a dvě ženy při vědomí se středně závažnými poraněními.

Na Strakonické zasahovali také hasiči z nedalekého Radotína, kteří pomáhali se zajištěním zraněných, jednoho z nich ze zdemolovaného auta vyprošťovali. „Účastníkům nehody poskytujeme posttraumatickou péči,” sdělili hasiči na Twitteru.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Dva muži nepřežili nehodu na výpadovce z Prahy

„O život obou mužů jsme bojovali více než půl hodiny. Následkem nehody utrpěli velmi vážná poranění, proto se nám bohužel boj vyhrát nepodařilo. Dvě ženy ve věku 58 a 79 let záchranáři převezli do nemocnice,” sdělila záchranka na Twitteru s tím, že obě pacientky měly pohmožděný hrudník, starší si navíc zranila zápěstí.

Ze záběru záchranky z místa nehody, který zveřejnila na Twitteru, vyplývá, že auto zřejmě také narazilo do stromu.

„Na místě jsou policisté z oddělení dopravních nehod, kteří budou zjišťovat okolnosti této nehody," dodal Rybanský.

Foto: ZZS HMP

Tragickou nehodu v Praze na Strakonické nepřežili dva muži.

Již krátce po havárii ale policisté rozdávali pokuty, když zastavili nejméně čtyři šoféry jedoucí kolem, kteří si místo tragické nehody fotili. Podle Rybanského dostali na místě blokové pokuty za nevěnování se řízení.

Ovce se proháněly mezi auty na Strakonické, zahnali je jezdci na koních

Krimi

Policisté rovněž prosí případné svědky, hlavně řidiče, kteří jeli kolem v době nehody a mohli by přispět k objasnění okolností nehody, aby se ozvali na tísňovou linku 158. Vyšetřovatelé uvítají záznamy palubních kamer.

Co se týče dopravy, policie nechala průjezdný levý jízdní pruh, kvůli odklízení následků nehody ale lze očekávat krátkodobé uzavření obou pruhů a tím i případné kolony na frekventované výpadovce.

Policie zveřejnila záběry řidičů, kteří si natáčeli místo tragické nehodyVideo: Policie ČR

Reklama

Výběr článků

Načítám