Hlavní obsah

Důchodce beze stopy zmizel

Novinky, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Už čtvrtý den bezvýsledně pátrají policisté po jednaosmdesátiletém Oto Kolínkovi z obce Všehrdy na Plzeňsku. Důchodce byl v obci naposledy spatřen ve čtvrtek a od té doby jako by se po něm slehla zem. Protože se z domku na návsi, kde žil sám, nikdy daleko nevzdaloval, mají kriminalisté podezření, že se stal obětí zločinu.

Foto: PČR

Tetování na levé noze zatím neznámé ženy

Článek

"Jeho zmizení může souviset s inzeráty, které si podával do novin. V nich nabízí ubytování ve svém domku s tím, že případnému zájemci, který bude o něho a jeho domácnost pečovat, odkáže svůj majetek. To mohlo přilákat k důchodci i zločince, kteří měli v úmyslu ho okrást a pak se ho zbavit," řekl šéf kriminalistů policejního ředitelství Plzeň-sever Vlastislav Fiala.

"Prohledali jsme za pomoci psů celé stavení včetně přilehlých hospodářských budov a také okolí, ale žádnou stopu po pohřešovaném jsme nenašli," dodal Fiala. Pátrači vyloučili i možnost, že by důchodce odjel k příbuzným. "Nikoho už nemá, jen sestru někde na Moravě, ale s tou se nestýkal," uvedl šéf kriminalistů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám