Hlavní obsah

Dodávka srazila u Berouna dvě ženy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Beroun

Hned dvě nehody, při kterých byly v obou případech sraženy dvě chodkyně, řešili v úterý vpodvečer středočeští policisté. Na Kolínsku srazil dvě chodkyně řidič osobního vozu, na Berounsku pak další dvě chodkyně řidič dodávky.

Sražené ženyVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

V Pražské ulici v Loděnici na Berounsku vběhly v podvečer do cesty dodávce dvě ženy.

"37letý řidič dodávky jel od Rudné směrem na Beroun, kdy v obci Loděnice srazil dvě ženy, které vběhly do vozovky. Dechová zkouška u řidiče byla provedena s negativním výsledkem," sdělila policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Mladý muž v lese nezvládl čtyřkolku, náraz do pařezu nepřežil

Krimi

Přivolaní záchranáři zjistili, že jedna z žen utrpěla lehká zranění a druhá zranění středně těžkého charakteru. Obě je po ošetření převezli do nemocnic v Praze.

"Ženy byly po nehodě zaklíněné pod vozidlem," doplnila Suchánková.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda u Loděnice

K další podobné nehodě došlo krátce po 17. hodině na Kolínsku.

"Od záchranářů jsme převzali informaci o střetu osobního automobilu se dvěma chodkyněmi na mostě na Kolínsku. Ženy srazil 75letý řidič osobního vozu a obě skončily po nehodě v kolínské nemocnici. Okolnosti a příčiny nehody prošetřujeme," řekla Novinkám policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám