Hlavní obsah

Do auta se namačkalo osm dělníků, kontrolou neprojeli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Celkem osm dělníků vyskákalo v pondělí na jednom z kontrolních stanovišť na Brněnsku z vozu značky Volkswagen Touareg. Nikdo neměl roušku a jen dva cestující byli připoutáni.

Foto: Policie ČR

V autě jelo osm lidí

Článek

Hlídka policie s vojáky zastavila auto s dělníky ve Šlapanicích. Připoutáni bezpečnostními pásy byli jen řidič a jeho spolujezdec. Když se hlídka podívala po dalších cestujících, nestačila se divit.

Zloděj sebral z kanceláře v Brně desítky tisíc, při šmejdění se mu rozkutálely mince

Krimi

„Vzadu neměl pás nikdo, snad aby se nehádali. Z prostoru zadních sedadel se totiž vysoukali čtyři muži, kteří tvrdili, že jedou na stavbu. Další dvojice se vyškrábala ze zavazadlového prostoru vozidla,“ informoval mluvčí policie Pavel Šváb.

Celkem bylo v autě pro pět lidí osm dělníků. Všichni se sejdou před správním orgánem kvůli porušení nařízení vlády, řidič pak ještě z podezření z přestupku, že převážel více lidí.

„Vozidlo pokračovalo na stavbu v Brně už bez problému, neboť tři osoby neprokázaly důvod překročení hranic okresů a putovaly zpět do svého bydliště,“ konstatoval Šváb.

Foto: Policie ČR

Dva muži jeli v kufru

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám