Hlavní obsah

Dívka, kterou našli pobodanou v parku, si zranění způsobila sama

Právo, Petr Marek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Devatenáctiletá dívka, kterou v březnu našli náhodní kolemjdoucí pobodanou v parku Michalské stromořadí v Olomouci poblíž mateřské školy, si zranění způsobila sama. Důvodem byly osobní problémy. Novinářům to v pátek řekl zástupce vedoucího Územního odboru Olomouc Jiří Musil s tím, že žena se sama přiznala.

Foto: Dana Kysučanová, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Případ se stal 22. března. Dívka, která byla nalezena v parku s bodným zraněním bez zasažení životně důležitých orgánů, tehdy policistům řekla, že ji oslovili dva muži ve věku kolem 25 let.

Ptali se prý, zda nemá peníze na cigarety. Na to, jak dále uvedla, jim odpověděla, že nemá, a jeden z nich na to reagoval slovy „Tak to máš smůlu“ a bodl ji nožem do břicha. Po útoku odešli přes mostek k botanické zahradě.

Údajné pachatele děvče policistům popsalo a ti pak po nich začali pátrat. Nakonec „oběť“ kápla božskou sama. Zda bude za své jednání trestně odpovědná, policisté zatím nevědí. „Je možné, že celá věc skončí jen jako přestupek,“ dodal Musil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám