Hlavní obsah

Dělníka v Praze zavalil nástroj na roztahování potrubí, sanitka zapadla v bahně

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dělníka pracujícího na stavbě nového potrubí v pražské Ruzyni zavalil v pátek odpoledne expander na roztahování trubek. Sanitka, která pro něj mířila, zapadla o několik desítek metrů dál v bahně, pro muže tak musel přijet náhradní vůz.

BEZ KOMENTÁŘE: Na stavbě v Ruzyni zapadla sanitkaVideo: Novinky

 
Článek

Vše se odehrálo ve výkopu v Drnovské ulici v Praze 6. „Policisté vyjeli na místo na základě oznámení od záchranné služby. Podle prvotních informací spadl na muže nástroj na roztahování trubek. Do své péče si ho na místě převzali záchranáři,“ sdělil Novinkám policejní mluvčí Tomáš Hulan.

K muži zamířily tři posádky pražské záchranky, včetně lékaře a inspektora provozu. Sanitka ale poblíž staveniště zapadla v bahně. Protože se ji záchranářům nepodařilo ani po několika minutách vyprostit, přivolali na místo náhradní vůz.

Zraněného muže dopravili záchranáři ze staveniště na silnici terénním vozem. Druhou sanitkou ho pak převezli do nemocnice. V době převozu byl při vědomí.

Zapadlou sanitku se nakonec podařilo vyprostit záchranářům ve spolupráci s dělníky. Ti naházeli pod kola suchou trávu a další předměty tak, aby sanitka mohla vyjet. To se řidiči po přibližně deseti minutách povedlo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám