Hlavní obsah

Dálnici D1 zastavila hromadná nehoda

Právo, Novinky, nov, pch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihlava
Aktualizováno

Dálnice D1 na Vysočině byla ve směru na Brno na 128. kilometru v úterý dopoledne uzavřena přibližně do jedenácti hodin. Podle dostupných informací havarovala v hromadném karambolu čtyři nákladní vozidla a sedm osobních aut. "Řidičům i po zprovoznění jednoho pruhu doporučujeme opustit autostrádu na exitu Velký Beranov," řekla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Článek

Ke srážce tří osobních a dvou nákladních aut došlo těsně před desátou hodinou. „Ve tři čtvrtě na jedenáct se zahájilo vyprošťování jednoho z nákladních aut a po 11. hodině byl zprůjezdněn alespoň levý jízdní pruh.

Na místě zasahují hasiči, záchranáři i policisté. Uzavírka trvá od desáté hodiny. "Na místě zasahuje jednotka profesionálů z Jihlavy," řekla Novinkám mluvčí hasičů na Vysočině Petra Musilová. Podle dostupných informací se nehoda obešla bez zranění.

Problémy i ve středních Čechách

S problémy musí řidiči počítat také na 37. kilometru směrem na Brno, kde kamión prorazil svodidla. Provoz je sveden do jednoho jízdního pruhu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám