Hlavní obsah

Dálnice D10 byla uzavřena kvůli autu v protisměru

Aktualizováno

Na dálnici D10 na 63. kilometru jelo podle oznámení řidičů auto v protisměru. Policie dálnici na několik minut uzavřela, ale auto nenašla. Provoz na dálnici D10 i D5 ráno komplikovaly také nehody.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehody na dálnici D10Video: Aktu.cz

 
Článek

Auto v protisměru jelo podle serveru dopravních informací mezi 63. až 67. kilometrem.

„Přijali jsme několik oznámení o autě v protisměru na 63. kilometru dálnice. Policisté na pár minut dálnici uzavřeli, ale pátrání po autě bylo negativní. Nestala se žádná nehoda, ani nebyl nikdo zraněn,“ řekla Novinkám mluvčí policie Lucie Nováková.

Chvíli po oznámení auta v protisměru se na 40. kilometru ve směru na Turnov srazil autobus, osobní a nákladní auto. Nehoda není vážná, ale vyžádala si krátkodobé uzavření silnice.

Foto: Aktu.cz

Nehoda na 40. kilometru D10

Zavřené dálnice kvůli nehodám

Dálnice D5 a D10 byly v pondělí ráno dočasně uzavřené kvůli nehodám. Na Rokycansku boural kamion do svodidel, na Mladoboleslavsku se srazila tři auta. Obě dálnice byly po osmé hodině částečně zprůjezdněny.

Nehoda kamionu uzavřela před pátou hodinou ráno dálnici D5 u Rokycan ve směru na Plzeň. Kvůli vyprošťování vozidla a úklidu vozovky policisté odkláněli dopravu mezi exity 50 Mýto až 62 Rokycany na souběžnou silnici II/605.

Foto: Aktu.cz

Nehoda na 57. kilometru, kde ráno bouraly tři auta a kamion.

Kolem 08:00 byl provoz po dálnici obnoven jedním jízdním pruhem. V okolí kolize i na objízdné trase se podle silničářů tvořily kolony. Nehoda se obešla bez zranění.

Tři auta a kamion se srazila na dálnici D10 u Mnichova Hradiště na Mladoboleslavsku. Kolize byla hlášena kolem 07:30 na 57. kilometru ve směru na Prahu. "Je to nehoda tří osobních aut a kamionu, je to bez zranění," uvedl mluvčí hasičů Petr Svoboda.

Po osmé hodině byl zprovozněn levý jízdní pruh.

Reklama

Výběr článků

Načítám