Hlavní obsah

Dálnice D1 je uzavřená kvůli nehodě dodávky a kamiónu. Devět zraněných

Novinky, ok, jap
Aktualizováno

Dálnice D1 je na 125. kilometru ve směru do Prahy uzavřena kvůli nehodě dodávky a kamiónu. Zraněno bylo devět lidí, z toho čtyři těžce. Na místo přiletěly také tři záchranářské vrtulníky.

Foto: www.dopravniinfo.cz

Kolona na 128. kilometru

Článek

Nehoda se stala po půl druhé odpoledne. „Dodávkové vozidlo, ve kterém cestoval větší počet osob, narazilo zezadu do kamiónu, který stál na dálnici v koloně. Na místě je vyšší počet zraněných osob,“ uvedla mluvčí policie Dana Čírtková.

"Čtyři lidé byli zraněni těžce, dva středně těžce, tři lehce. Vrtulníky dopravují zraněné do traumacenter a nemocnic," řekla ČTK ředitelka krajských záchranářů Vladislava Filová.

Upřesnila tak původní informaci, podle které bylo pět zraněných, z toho tři těžce. "Tři z těžce zraněných byli převedeni na umělou plicní ventilaci a dopraveni vrtulníkem do traumacenter v Brně a Praze. Čtvrtého těžce zraněného vezla do Brna sanitka. Ostatní zranění skončili v nemocnici v Jihlavě," dodala Filová.

Dálnice je uzavřená a policisté odklánějí dopravu na 134. kilometru na exitu Měřín. Zpět na dálnici mohou najíždět na 112. kilometru exit Jihlava.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám