Hlavní obsah

Dal si pár panáků vodky a ujížděl policii. Honičku ukončil až zastavovací pás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Třiadvacetiletý řidič na Zlínsku měl v krvi dvě promile alkoholu a ulicemi uháněl až 100 km/h. Případ se odehrál v únoru, mluvčí policie Monika Kozumplíková o něm informovala ve středu a poskytla videozáznam z pronásledování.

BEZ KOMENTÁŘE: Pronásledování ukončil zastavovací pásVideo: Policie ČR

 
Článek

Na policii se nejprve obrátil oznamovatel, který uvedl, že od čerpací stanice v Otrokovicích odjíždí řidič, který chvíli předtím pil alkohol. Policisté ho chtěli zastavit, muž ale ujížděl a zrychloval až na 100 km /h. Takto ujel sedm kilometrů do Malenovic.

Dvojice v autě zběsile unikala hlídkám, jízdu ukončil zastavovací pás

Krimi

„Až zastavovací pás donutil mladého řidiče zastavit. Řidič po kontrole dokladů odmítl dechovou zkoušku a s policisty nechtěl spolupracovat. Navíc předstíral, že neumí mluvit česky,“ informovala Kozumplíková.

Cizinec skončil na služebně a podrobil se lékařskému vyšetření, které ukázalo, že v krvi měl více než dvě promile alkoholu. Pod sdělení podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky se mladík přiznal, že vypil pár panáků vodky.

Následně se bál zastavit, protože nevěděl, co bude následovat. Vypověděl také, že česky umí, protože zde žije a pracuje několik let.

Reklama

Výběr článků

Načítám