Hlavní obsah

Cyklisté našli ve zdemolovaném autě mladého řidiče. Zřejmě jel příliš rychle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Ve zdemolovaném autě zemřel v noci na úterý 23letý muž na Brněnsku. Jeho vůz našli projíždějící cyklisté. Další řidič zemřel po nárazu do stromu na Kutnohorsku.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

Nehoda na Brněnsku se stala mezi Babicemi a Křtinami v blíže neupřesněné době. Cyklisté našli auto před půlnocí. Ve zdemolované škodovce byl nalezen mladík bez známek života.

Řidič dodávky zřejmě nedal přednost motorkáři, ten po střetu zemřel

Krimi

„Z prvního vyšetřování vyplynulo, že řidič pravděpodobně ve vysoké rychlosti nezvládl řízení, dostal smyk a skončil mimo vozovku v lese, kde narazil do stromu,“ uvedl mluvčí policie Bohumil Malášek s tím, že policisté se budou zabývat také tím, zda muž nepil alkohol.

Policie obvinila ženu, která převáděla slepce. Muž zemřel pod kamionem

Krimi

Další smrtelnou nehodu vyšetřovali policisté u obce Stará Huť na Kutnohorsku, kde řidič před šestou hodinou ráno vyjel ze silnice a narazil do stromu.

„Jednalo se o havárii osobního vozidla Škoda Fabia do stromu, při havárii zahynul řidič," uvedl mluvčí policie Pavel Truxa. Policie zjišťuje okolnosti nehody.

Foto: Policie ČR

Při nehodě na Kutnohorsku zemřel řidič.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám