Hlavní obsah

Cyklista smetl na cyklostezce u Prahy bruslařku, pak odjel. Policie hledá svědky

Praha

Cyklistu, který v květnu u Prahy srazil bruslařku, hledají středočeští policisté. Žena utrpěla zranění, se kterým skončila v nemocnici. Muž podle policie odjel. Policie v pátek zveřejnila žádost o pomoc při pátrání po svědcích.

Foto: Policie ČR

Hledané svědky zachytila kamera u občerstvení.

Článek

Policie zjistila, že nehoda se stala 3. května odpoledne na cyklostezce ve Vltavské ulici ve Zdibech. Cyklista měl jet za bruslařkou ve stejném směru, když do ní zezadu narazil takovou silou, že spadla na zem. Muž vjel na trávu, kde také spadl.

Po výměně názorů s kolemjdoucími sedl na kolo a odjel, aniž by zraněné poskytl první pomoc.

Cyklista v Brně nezvládl předjíždění. Policejní kamera zachytila náraz do auta

Krimi

„Bruslařka utrpěla zranění, kdy ji následně záchranáři převezli k ošetření do nemocnice. Policisté nyní hledají zmíněného cyklistu nebo svědky události, kteří by mohli poskytnout bližší informace,“ uvedla mluvčí policie Barbora Schneeweissová.

Foto: Policie ČR

Hledané svědky zachytila kamera u občerstvení.

Policie zveřejnila fotografie muže a ženy, se kterými by potřebovala mluvit. Mohou se ozvat na číslo 974 867 733 nebo linku 158.

Oba cyklisté byli oblečeni do černého oblečení, žena má blonďaté středně dlouhé vlasy po ramena a na sobě měla černé tričko s bílým pruhem po stranách. Muž měl taktéž černé oblečení a nasazené sluneční brýle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám