Hlavní obsah

Cizince, který po střelbě v Praze sebral policistovi zbraň a zmizel, dopadla zásahovka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie vypátrala a zadržela cizince, který o víkendu po incidentu v Praze měl sebrat policistovi v civilu zbraň a utéct. Čeká ho trestní řízení a vyhoštění z republiky.

BEZ KOMENTÁŘE: Zadržený cizinecVideo: Policie ČR

 
Článek

„Muž byl zadržen ve středu zásahovou jednotkou v Praze 9. Bezprostředně po zadržení šestatřicetiletý cizinec policistům sdělil, kam schoval odcizenou zbraň,“ uvedl mluvčí policie Jan Rybanský.

Po noční střelbě v Praze skončila žena v nemocnici, policistovi sebrali zbraň

Krimi

Cizinec byl obviněn z trestného činu nedovolené ozbrojování, výtržnictví a krádež. Následně byl muž předán cizinecké policii, která s ním zahájila řízení o správním vyhoštění, jelikož na území České republiky byl neoprávněně. Další informace policie neposkytla.

Foto: Policie ČR

Nalezená pistole

Incident se odehrál v noci na neděli v Seifertově ulici. Podle policie došlo ke konfliktu, kdy na jedné straně byla dvojice (muž a žena) a na druhé straně několik dalších mužů. Během něj padl výstřel, přičemž projektil zranil ženu.

Muži pak zmizeli autem, předtím ještě policistovi sebrali soukromou legálně drženou zbraň. Policista měl zrovna volno a nebyl ve službě.

BEZ KOMENTÁŘE: Při konfliktu na Žižkově padl výstřelVideo: Aktu.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám