Hlavní obsah

Chodec v Praze přelézal zábradlí, srazila ho tramvaj

Novinky, jap
Praha

V pražském Braníku srazila v neděli večer tramvaj chodce. Muž utrpěl zranění, se kterým ho museli záchranáři převézt do nemocnice.

BEZ KOMENTÁŘE: Srážka tramvaje s chodcem v pražském BraníkuVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala krátce po 22. hodině poblíž zastávky Pobřežní cesta. Tramvaj jedoucí směrem do centra Prahy srazila muže, který pravděpodobně přecházel tramvajovou trať v místě, kde to není povoleno.

„Prošetřujeme nehodu, při níž došlo ke střetu tramvaje s chodcem. Ten utrpěl zatím blíže nespecifikované zranění, se kterým musel být převezen do nemocnice,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Podle informací Novinek neměl u sebe muž žádné doklady, a policisté tak neznají jeho totožnost. K nehodě vůbec nemuselo dojít, kdyby muž využil nedaleký podchod. Tramvajová doprava byla na několik desítek minut v obou směrech zastavena.

Vážným zraněním skončila jen o několik desítek minut dříve také srážka osobního auta a chodce v Chodovské ulici. Tam srazilo osobní vozidlo mercedes muže, který přecházel silnici mimo přechod pro chodce. Po nehodě zůstal ležet na zemi v bezvědomí a záchranáři ho s vážným zraněním transportovali do nemocnice.

Okolnosti obou nehod vyšetřují dopravní policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám