Hlavní obsah

Chlapec přišel při jízdě ve skateparku o kus prstu, otec mu ho našel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

O část prstu přišel ve čtvrtek malý chlapec ve skateparku v Přerově. První pomoc mu poskytla kolem projíždějící hlídka strážníků, která ho převezla do nemocnice. Lékaři mu ještě během noci prst operovali.

Foto: MP Přerov

Chlapec přišel ve skateparku o část prstu.

Článek

Strážníci ve večerních hodinách projížděli kolem skateparku, kde spatřili hlouček lidí, a rozhodli se zjistit, co se děje. Našli malého chlapce, který silně krvácel z ruky.

„Jeho otec strážníkům sdělil, že si hoch právě způsobil na koloběžce vážné zranění ruky a přišel o část prstu,“ informoval mluvčí strážníků Miroslav Komínek.

Hlídka se postarala o chlapce a otec šel mezitím najít část prstu. Když se ho podařilo najít, vyrazili strážníci s chlapcem do nemocnice, kde počkali, dokud nedorazí otec. Ten se musel postarat o druhé dítě.

„Hoch se v nočních hodinách podrobil operaci a je padesátiprocentní šance, že se prst díky včasnému zákroku podaří zachránit. Poděkování patří i chodcům, kteří umožnili rychlý a bezpečný přesun přes lávku,“ konstatoval Komínek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám