Hlavní obsah

Chlapec na Děčínsku měl založit požár v rodinném domě a zatarasit východy

– Děčín
Právo, koc

Nezletilý chlapec má údajně na svědomí požár, ke kterému došlo v noci na středu v Mikulášovicích na Děčínsku. Případem se zabývá policie.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Ilustrační foto.

Článek

Hasičům byl požár nahlášen půl hodiny po půlnoci. „Hasiči vyjeli k požáru v rodinném domě v Dolních Mikulášovicích. Požár byl částečně uhašen před příjezdem jednotek, které provedly dohašovací práce,“ informoval o události mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Na místě zasahovali také záchranáři. Kvůli nadýchání kouřem převezli podle jejich mluvčího Prokopa Voleníka do rumburské nemocnice k dalšímu ošetření ženu a dvě děti.

Seník na Novojičínsku zapálili dva chlapci, škoda přesahuje osm miliónů

Krimi

Oheň založil podle informací Deníku hned na čtyřech místech v domě teprve jedenáctiletý chlapec. Zároveň podle serveru zatarasil východy z domu a odešel směrem k nádraží. Při cestě městem ho zadržela policie.

Na objasnění příčin požáru pracují krajští kriminalisté. „Nyní v dané věci probíhá šetření včetně úkonů k objasnění celé události. Vzhledem k okolnostem a počátku šetření nebudeme zveřejňovat žádné informace,“ řekla Právu mluvčí krajské policie Alena Bartošová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám