Hlavní obsah

Cestující napadl v metru cyklistu, pak hrál zraněného

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Opilý cestující napadl o víkendu kurýra v metru. Když se cyklista začal bránit, útočník utekl a následně hrál zraněného. Zadrželi ho přivoláni strážníci.

Cestující napadl cyklistu v metruVideo: Policie ČR

 
Článek

Strkanice se odehrála při výstupu z metra ve stanici Kolbenova. Cyklista, který rozváží jídlo, zrovna opouštěl metro, když do něj začal podle strážníků opilý muž dorážet a napadl ho.

Podle videozáznamu se však cyklista začal bránit a útočník po chvilce začal utíkat. Následně si lehl na zem a dělal, že je zraněný. Cyklista mezitím přivolal strážníky, na které čekal s dozorčím metra.

Útočník rozmlátil na Jihlavsku auto sapinou, pak se vrhl na řidiče

Krimi

„Dozorčí metra společně s cyklistou čekali na strážníky u vstupu do stanice. Dle jeho slov mělo k napadení dojít zcela bezdůvodně. Hlídka se následně vydala zkontrolovat prostory nástupiště a muže odpovídajícího popisu si povšimla na eskalátorech v protisměru,“ uvedla mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Jeden ze strážníků za ním vyběhl jezdící schody a požádal ho, aby počkal na místě. Muž však začal utíkal, proto ho musela hlídka zpacifikovat. Dechová zkouška ukázala 2,08 promile.

„Možný trestný čin vyloučila přivolaná hlídka Policie ČR. Přestupkovým chováním 38letého muže se nyní bude zabývat správní orgán,“ uzavřela Seifertová.

Reklama

Výběr článků

Načítám