Hlavní obsah

Býk na Jesenicku těžce zranil muže hledajícího hodinky

Novinky, ČTK, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeseník

Jednašedesátiletý muž byl v pondělí těžce zraněn v Bílém Potoce na Jesenicku poté, co ho napadl býk. Vrtulníkem ho záchranáři přepravili do nemocnice v Olomouci. Policisté nyní okolnosti události vyšetřují.

Foto: Profimedia.cz

Článek

"Muže z Javorníku po osmé hodině napadl jateční býk v krmném boxu. Podle svědeckých výpovědí v boxu hledal hodinky, ale co se ve skutečnosti stalo, zjistíme až poté, co bude schopen nějaké výpovědi. Zatím to není možné," řekla mluvčí jesenické policie Tereza Neubauerová.

Muž utrpěl vážná poranění hlavy a hrudníku. Podle náměstka ředitele krajské záchranné služby Jana Weinberga jeho převoz zkomplikovalo počasí, kvůli kterému nemohli záchranáři přeletět vrtulníkem Červenohorské sedlo.

"Posádka muže proto převezla do Koutů nad Desnou, odkud jsme jej vrtulníkem převezli do olomoucké nemocnice," řekl Weinberg. Doplnil, že muž byl ve stabilizovaném stavu předán na urgentní příjem nemocnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám