Hlavní obsah

BMW plachtilo vzduchem a narazilo do stojícího autobusu

Právo, ab
Frýdek Místek

Jako zázrakem bez vážnějších zranění skončila hrozivě vypadající dopravní nehoda, v jejímž závěru černé BMW při letu vzduchem narazilo do stojícího autobusu. Nehoda se stala ve středu nad ránem v areálu průmyslové zóny Nošovice na Frýdecko-Místecku.

Foto: Policie ČR

Strašlivě vypadající nehoda se obešla bez vážnějších zranění.

Článek

O nehodě informoval mluvčí frýdecko-místecké policie Vlastimil Starzyk. Jak uvedl, 24letý řidič se ve svém voze značky BMW areálem průmyslové zóny proháněl rychlostí, která podle odhadu zkušených policistů jasně převyšovala stokilometrovou hranici.

„Při této rychlosti šofér nezvládl předjíždění, dostal smyk, narazil do značky a sjel do příkopu. Poté byl vymrštěn zpět na silnici a při letu vzduchem čelně narazil do stojícího autobusu,“ popsal Starzyk.

Foto: Policie ČR

Strašlivě vypadající nehoda se obešla bez vážnějších zranění.

V autobuse naštěstí nebyli žádní cestující a jeho řidič se stačil na poslední chvíli schovat pod sedadlo. Náraz vozu do levé horní části autobusu byl tak silný, že motor auta skončil bezmála dvě stě metrů od nehody.

„Děsivě vyhlížející kolize se jako zázrakem obešla bez vážnějších poranění,“ doplnil Starzyk s tím, že řidič autobusu nebyl zraněn vůbec a šofér osobního auta byl s drobnými oděrkami převezen do nemocnice na pozorování. „Oba řidiči utrpěli hlavně šok z celé události,“ dodal.

Foto: Policie ČR

Strašlivě vypadající nehoda se obešla bez vážnějších zranění.

Reklama

Výběr článků

Načítám