Hlavní obsah

Bitku rodin v Jablonci řešilo 11 policejních hlídek

Právo, mip
Jablonec nad Nisou

Jedenáct hlídek museli policisté v úterý v podvečer vyslat do Řetízkové ulice v Jablonci nad Nisou. Eskaloval tam spor dvou znesvářených rodin a podle policistů intenzita slovního i fyzického napadání neustále narůstala.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ilustrační foto

Článek

Policisty na incident, do něhož se zapojilo na 30 lidí, upozornil volající na lince 158. „Na místo ihned vyjelo jedenáct policejních hlídek z Jablonce i sousedního Liberce,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Král ukončil spor romských rodin v Přerově. Svár vznikl kvůli lásce

Krimi

Podle ní se ukázalo, že do konfliktu jsou zapojení členové dvou rodin, kteří tímto způsobem řešili svůj dlouhodobý spor. „Někteří z účastníků uvedeného konfliktu měli u sebe různé zbraně – trámky, násady, teleskopický obušek i paralyzér,“ popsala Sochorová.

Závažné zranění ale na místě nikdo neutrpěl. „Mezi účastníky se jednalo pouze o drobné pohmožděniny a oděrky,“ uvedla mluvčí s tím, že ale došlo k poškození zaparkovaného vozidla jedné ze zúčastněných osob.

Policisté na místě zadrželi dvě osoby a celou věc začali šetřit pro podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví, rvačka, nebezpečné vyhrožování a poškození cizí věci.

Reklama

Výběr článků

Načítám