Hlavní obsah

Babička opustila dítě v kočárku, matka píchala dceru vidličkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LIBEREC

Dva otřesné případy týkající se dětí řeší liberecká a bruntálská policie. Až tři roky vězení hrozí ženě, která ve středu v Liberci poněkud přehnaně popíjela a opustila svého vnuka. Nechala ho několik hodin v kočárku a povalovala se namol opilá ve křoví. Ještě horší činy má zřejmě na svědomí matka z Bruntálska, která podle policie děti doslova mučila. Měla je píchat vidličkou do obličeje, štípat, pálit žehličkou a škrtit.

Článek

Babička z Liberce se opila tak, že zůstala ležet ve křoví před panelovým domem na sídlišti Rochlice. "Ženu jsme kromě výtržnictví obvinili také z trestného činu opuštění dítěte," dodala mluvčí.

Dvouletého chlapce svěřila babičce jeho matka. Žena zamířila s vnukem do Hypernovy, kde potkala kamarádku. Vydaly se do restaurace v Zeleném Údolí, kde se pustily do pití alkoholu. Potom se přesunuly do dalšího hostince. Opilou ženu policisté předali zdravotnické záchranné službě.

Dvaatřicetiletá matka z Bruntálska je stíhána pro týrání svěřené osoby. "Ve svém bytě v několika případech svou osmiletou dceru a pětiletého syna měla píchat vidličkou do obličeje, štípat po celém těle, pálit žehličkou. Syna měla škrtit a dívence se pokoušela nůžkami ustřihnout palec ruky. Ve spaní ji nejprve svázala, do pusy jí vložila roubíky z kapesníku," uvedla policejní mluvčí Dagmar Bednarčíková.

Reklama

Výběr článků

Načítám