Hlavní obsah

Auto vylétlo ze silnice a skončilo v Sázavě. Jeden mrtvý

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stříbrná Skalice

U Stříbrné Skalice na Praze-východ se v sobotu večer převrátilo osobní vozidlo do řeky Sázavy poté, co vylétlo z vozovky. Jeden člověk nehodu nepřežil, další skončil v nemocnici.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto skončilo po nehodě u Stříbrné Skalice ve voděVideo: Novinky

 
Článek

K nehodě došlo v lokalitě Na Marjánce, auto ze zatím neznámých příčin vyjelo za zatáčkou mimo silnici, po přibližně 100 metrech narazilo do stromu a převrátilo se do řeky.

Část vozu zůstala pod vodní hladinou. „Na místo vyjelo několik jednotek hasičů, na místo byl povolán vrtulník také záchranné služby. Z vozu se podařilo dostat dvě osoby, jedna z nich na místě zemřela a druhou transportoval vrtulník do nemocnice,“ řekl Novinkám mluvčí hasičů Petr Svoboda.

Jak zjistil reportér Novinek na místě, k nehodě vyjeli také potápěči pražských hasičů, kteří společně s hasiči na člunech prohledávali řeku. „Nemůžeme vyloučit, že v autě cestovalo více lidí, proto prohledáváme hladinu i dno řeky,“ doplnil Svoboda.

Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám