Hlavní obsah

Auto srazilo v Praze na přechodu chlapce, policie hledá řidičku

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie pátrá po ženě, která měla řídit auto při srážce s chlapcem na přechodu. U nehody sice zastavila, pak ale odjela, než dorazili policisté. Zraněný chlapec musel nakonec do nemocnice.

Foto: Mapy.cz

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala 27. října v 16:50 v Terronské ulici v Praze 6, řidičku se dosud nepodařilo vypátrat, policie se proto nyní obrátila na veřejnost s žádostí o pomoc.

Auto se střetlo na přechodu pro chodce se 17letým chlapcem. „Mělo se jednat o řidičku, která jela s největší pravděpodobností ve vozidle Škoda Superb, první řady a zlaté barvy,” sdělila v úterý mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Otec se synem přebíhali v Brně silnici mimo přechod. Dítě srazilo auto

Krimi

Řidička sice u nehody zastavila, pak ale z místa odjela, aniž by počkala, až dorazí policie.

Chlapec podle mluvčí utrpěl při srážce zranění, se kterými musel být hospitalizován. Policie případ prověřuje jako ublížení na zdraví z nedbalosti, za což hrozí až roční vězení.

Muž v Plzni přecházel ulici mimo přechod, zabil ho kamion

Krimi

„Jakékoliv svědectví k této dopravní nehodě policisté přijmou na tísňové lince 158 nebo na kterékoliv služebně policie,” dodala Siřišťová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám