Hlavní obsah

Auto smetlo na přechodu u Prahy chodkyni, na místě zemřela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čelákovice

Osobní auto srazilo v úterý ráno chodce v Čelákovicích u Prahy. Žena, která šla po přechodu, na místě zemřela.

BEZ KOMENTÁŘE: V Čelákovicích zemřel chodecVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala kolem 6:00 hodin. „Chodkyně utrpěla zranění, kterým i přes veškerou snahu záchranářů na místě podlehla. Přítomnost alkoholu byla u řidiče osobního automobilu dechovou zkouškou vyloučena," řekla mluvčí policie Eva Hašlová. Prvotní informace uváděly, že sražen byl muž.

BMW srazilo na přechodu v Jihlavě seniora

Krimi

Policisté případ vyšetřují. Silnice mezi Čelákovicemi a Lázněmi Toušeň je uzavřena.

Na přechodu, na kterém se nehoda stala, obvykle svítí semafory. Je v blízkosti autobusové zastávky Čelákovice, V Prokopě, ale i vlakové stanice Čelákovice-zastávka.

Nehoda na Karvinsku

Podobná nehoda se stala i v pondělí večer v Havířově na Karvinsku. Sedmačtyřicetiletý chodec zemřel poté, co ho srazilo osobní auto. „Chodec utrpěl zranění neslučitelná se životem. Byl resuscitován, ale zraněním podlehl na místě," řekla policejní mluvčí Karolína Bělunková.

Muž přecházel ulici U Kasperčoka kolem 17:00 hodiny v místě, kde není přechod. Zkouška na alkohol byla u jednašedesátiletého řidiče osobního auta negativní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám