Hlavní obsah

Auto sjelo do bazaru, 19letý spolujezdec uhořel

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TRUTNOV

Tragická dopravní nehoda se stala v úterý večer v Krkonošské ulici v Trutnově. Osobní automobil vjel do autobazaru a po nárazu začal hořet. V autě uhořel spolujezdec, řidič vyvázl se zraněním.

Článek

"Řidič Peugeotu 306 nepřizpůsobil rychlost jízdy a při předjíždění a následném zařazování do pravého jízdního pruhu dostal smyk, který nezvládl. Vyjel mimo silnici, kde narazil do lanových svodidel, pak do oplocení autobazaru a následně do šesti zaparkovaných vozidel,“ popsal nehodu mluvčí policie Jiří Prouza.

Peugeot začal hořet a oheň se rychle rozšířil na dalších sedm zaparkovaných aut. Na místě uhořel devatenáctiletý spolujezdec, jednadvacetiletý řidič byl zraněn lehce. „Provedená dechová zkouška byla u řidiče negativní, provedli jsme i zkoušku na návykové látky, ta byla také negativní,“ doplnil Prouza.

„Řidiči se z hořícího auta podařilo dostat, spolujezdec zemřel. Škoda byla předběžně odhadnuta na více než půl miliónu korun,“ řekla mluvčí královehradeckých hasičů Martina Žahourková.

Následky tragické dopravní nehody. Foto: HZS Královehradeckého kraje.

Reklama

Výběr článků

Načítám