Hlavní obsah

Auto na Uherskohradišťsku dostalo smyk, dva mrtví

Dva lidé zemřeli v pondělí večer při nehodě osobního auta mezi Slavkovem a Stráním na Uherskohradišťsku, další člověk je zraněný. Silnice I/54 je kvůli havárii v obou směrech uzavřena, uvedl policejní mluvčí Petr Jaroš. Podle vyjádření mluvčího krajských hasičů Romana Žemličky na Facebooku vůz v mlze havaroval v blízkosti křižovatky s odbočkou na Korytnou.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

Tragická nehoda se stala krátce před 18:00. V osobním vozidle cestovali tři lidé. "Řidič pravděpodobně dostal smyk a vyjel mimo komunikaci. Při tragické havárii na místě zemřely dvě osoby, řidič byl se zraněním transportován do nemocnice," uvedl Jaroš.

Při nehodě začalo hořet v motorovém prostoru vozidla. Vznikající požár podle mluvčího hasičů uhasil hasicím přístrojem jeden z řidičů aut, která jela kolem. Hasiči, kteří byli na místě dříve než záchranná služba, se dva těžce zraněné pokoušeli resuscitovat. "Přes veškerou snahu se hasičům ani zdravotníkům nepodařilo těžce zraněné osoby zachránit. Řidič vozidla byl následně odvezen k dalšímu vyšetření do nemocnice," uvedl Žemlička.

Při nehodě auta a dodávky na Kroměřížsku zemřel řidič

Krimi

Příčiny a okolnosti nehody vyšetřují policisté. Hasiči místo nehody nyní nasvětlují. Jde o pondělní druhou nehodu s tragickými následky ve Zlínském kraji. Okolo 05:30 se u Střílek na Kroměřížsku srazily osobní auto a dodávka. Při nehodě zemřel řidič jednoho z vozů, další tři lidé utrpěli zranění, dva z nich vážná. Jednoho ze zraněných transportoval do nemocnice vrtulník.

Podle dostupných údajů zahynulo letos při dopravních nehodách ve Zlínském kraji už 24 lidí. Za loňský rok si vyžádaly nehody na silnicích v regionu podle oficiálních policejních statistik 19 lidských životů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám