Hlavní obsah

Auto cukalo, stěrače stíraly. Řidiče po lahvi vodky zastavila policie v Jičíně

Jičín

Opilého řidiče pronásledovali policisté v Jičíně, muž vyrazil na cestu poté, co po něm zůstala na parkovišti láhev vodky. Šofér se v pravé poledne k pití alkoholu přiznal a policisté mu naměřili dvě promile.

Řidič s vodkou v JičíněVideo: Policie ČR

 
Článek

Událost se odehrála minulý týden, v pondělí o ní policisté informovali.

Na podezřelého šoféra upozornil muž, který ho kolem poledne spatřil na parkovišti u vlakového nádraží, jak nasedl za volant, přičemž po něm zůstala na zemi ležet podle všeho láhev tvrdého alkoholu.

Mladistvý se zákazem řízení sebral matce BMW a s promile jezdil Klatovskem

Krimi

Na videozáznamu, který muž pořídil a policie ho k případu zveřejnila, je vidět, jak šofér krkolomně startoval auto značky Citroën, ale vzápětí se rozjel a vyrazil do ulic.

Opilý muž se v Plzni dopotácel za volant a vyrazil. Jedu do práce, vysvětloval policii

Krimi

„Hlídka vozidlo odpovídající popisu začala pronásledovat a na ulici Popovická 33letého řidiče zastavila,” informovala o případu mluvčí policie Eliška Majerová.

Pan řidič utekl, tvrdila opilá šoférka s lahví vodky ve výstřihu a autem ve stromě

Krimi

„Muž nadýchal přes dvě promile a k požití alkoholu před jízdou, konkrétně vodky, se doznal,” upřesnila mluvčí s tím, že její kolegové šoférovi zabavili řidičský průkaz.

Foto: Policie ČR

Řidič s vodkou v Jičíně

Případ policie řeší ve zkráceném řízení, muž je podezřelý z ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí až rok za mřížemi.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám