Hlavní obsah

Asfalt z převrácené cisterny zastavil dálnici u Olomouce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc
Aktualizováno

Na dálnici D46 mezi obcí Olšany u Prostějova a olomouckou částí Slavonín se ve středu dopoledne převrátila cisterna s asfaltem. Dálnice je ve směru na Olomouc uzavřena, ve směru na Brno se jezdí jedním jízdním pruhem. Nehoda se obešla bez zranění.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Nehoda cisterny u Olomouce

Článek

Nehoda se stala před 9:30 hodin na 34. kilometru D46 ve směru z Prostějova na Olomouc. Cisterna se při nehodě převrátila a vytekl z ní asfalt na komunikaci.

„Je rozlitý v obou jízdních pruzích ve směru na Olomouc a zasáhl i do levého jízdního pruhu ve směru na Prostějov. Při nehodě nedošlo ke zranění řidiče, nepotvrdilo se, že by před jízdou požíval alkohol," uvedla mluvčí policie Miluše Zajícová.

Pod hasičskou cisternou se na Rokycansku utrhla krajnice

Krimi

Podle mluvčí hasičů Lucie Balážové se převrátil přívěs asi s deseti kubickými metry asfaltu, který se rozlil do obou pruhů. Hasiči vylitý asfalt z komunikace rychle odstraňují, než zatuhne, uvedla mluvčí hasičů.

Policie řidičům doporučuje, aby se místu havárie vyhnuli, případně aby byli při projíždění místem opatrní.

Policisté zastavili na dálnici rychlého řidiče. Vypil jsem dva litry vodky, řekl

Krimi

Na místě jsou policejní hlídky, které usměrňují provoz. Uzavření dálnice ve směru na Olomouc policie zatím předpokládá do 14:00 hodin.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám