Hlavní obsah

Arriva shání cestující z tragické nehody autobusu u Horoměřic

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dopravní společnost Arriva, jejíž autobus havaroval v pátek odpoledne na pomezí Prahy a Středočeského kraje nedaleko Horoměřic, vyzývá všechny cestující i pozůstalé, aby se jí ozvali. Tragická nehoda si vyžádala tři mrtvé.

Foto: HZS Praha

Vážná nehoda autobusu u Horoměřic

Článek

„Rád bych požádal všechny cestující z autobusu, blízké zraněných a také pozůstalé, aby se nám ozvali. Řada našich cestujících se při včerejší nehodě zranila, někteří bohužel velmi vážně, a je pro nás důležité vědět, zda někdo z nich nepotřebuje pomoc. Zároveň poprosíme volající o jejich kontakty, abychom se s nimi mohli spojit i kvůli dalším administrativním záležitostem včetně případného finančního odškodnění. Nikdo teď asi nedokáže odpovědět na otázku, co přesně se v pátek u Horoměřic na silnici stalo, vše vyšetřují policisté, ale bez ohledu na to jsme připraveni našim cestujícím nabídnout pomocnou ruku,“ řekl generální ředitel Arrivy Daniel Adamka.

Kontaktovat centrum společnosti lze přes její facebookový profil, mailem info@arriva.cz nebo na telefonním čísle 725 100 725.

Nehoda autobusu nedaleko Horoměřic u PrahyVideo: Jiří Forman, AKTU.cz

Společnost je již v kontaktu s rodinou řidiče autobusu, který při nehodě zemřel, a nabídla pozůstalým pomoc.

Nehoda se stala na silnici 240 kolem čtvrté hodiny odpoledne. Jde o rovný úsek mezi Horoměřicemi a serpentýnami, kterými se sjíždí do Prahy. Příměstský autobus má v průměru kapacitu zhruba 80 míst k sezení i stání. [celá zpráva]

Záběry hasičů z nehody autobusu u HoroměřicVideo: Hasiči Praha

„Došlo k nehodě Škody Superb a autobusu, který následně narazil do stromu. Jeden mrtvý je z auta, dva z autobusu. Příčiny nehody zatím neznáme,“ řekla Novinkám mluvčí policie Monika Schindlová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám