Hlavní obsah

Agresivní trojice v Praze zbila a okradla muže, jeden si hrál na policistu

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté pátrají po dvou mužích a ženě podezřelých z přepadení muže v parku na Praze 3. Chtěli peníze a jeden z násilníků o sobě tvrdil, že je policista. Dva podezřelé zachytila bezpečnostní kamera před činem.

BEZ KOMENTÁŘE: Podezřelí z loupežného přepadení v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal 21. června krátce před 3. hodinou poblíž parku Radost v ulici Siwiecová. Poškozený (31) se podle policie vracel z narozeninové oslavy z Vinohrad.

„Přistoupil k němu muž, který se prokázal jako policista a vyžadoval po něm finanční hotovost. Poškozený mu nic nedal a chtěl odejít pryč. V tom k němu přišel další muž se ženou a důrazně mu řekli, že chtějí peníze. Následně ho jeden z útočníků strhl na zem a několikrát ho udeřil,” sdělila ve čtvrtek mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Muž ubránil v Brně batoh za cenu těžkých zranění

Krimi

Trojice muži sebrala z peněženky veškerou hotovost, cifru policie neupřesnila. Při vyšetřování policisté našli záběry bezpečnostní kamery, na kterých jsou dva lidé z podezřelé trojice vidět v obchodě před samotným přepadením.

Policie případ vyšetřuje jako loupež a pátrá po podezřelých. „Pachatelům hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi. Pokud podezřelé na přiložených záběrech poznáváte nebo víte, kde by se mohli zdržovat, ozvěte se na linku 158,” dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám