Hlavní obsah

Agresivní řidič zbil seniora za volantem. Zřejmě kvůli předjíždění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice
Aktualizováno

Seniora za volantem napadl podle policie řidič škody minulou sobotu na Českobudějovicku. Konflikt zřejmě začal nevybíravým předjížděním.

Řidič zbil muže za volantemVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se odehrál na silnici I/20 u obce Sedlec před půl pátou odpoledne. Policie uvedla, že pravděpodobně řidič Škody Octavia měl napadnout seniora ve Volkswagenu Caddy. Předcházelo tomu zřejmě nebezpečné předjíždění a vybržďování.

Agresivní mladík za volantem střílel na ženu s dětmi v autě

Krimi

„Oba muži zastavili u krajnice a poté mladší muž několikrát inzultoval uvnitř vozu muže za volantem. Po napadení mladší řidič odjel směrem na České Budějovice,“ uvedl mluvčí policie Milan Bajcura.

Senior byl převezen na ošetření a momentálně je v domácím léčení. Až policisté obdrží lékařskou zprávu, rozhodnou, zda případ nepřekvalifikují například na ublížení na zdraví. Momentálně ho vyšetřují jako výtržnictví.

Policisté znají jméno podezřelého, ale hledají svědky napadení i předchozího dopravního incidentu na silnici směrem Protivín – Sedlec. Informace přijme policie na čísle 974 226 730 nebo na lince tísňového volání 158.

Foto: Policie ČR

Řidič mlátil muže za volantem.

Reklama

Výběr článků

Načítám