Hlavní obsah

Agresivní a nebezpečný Uzbek, který v Praze pobodal dva muže, je na útěku

Novinky, Ondřej Kořínek
Praha

Policisté vyhlásili pátrání po 45letém Uzbekovi, kterého podezřívají z pokusu o vraždu, jehož se měl dopustit v úterý v Praze 3. Tam napadl své krajany nožem a utekl. Jeden leží v nemocnici ve vážném stavu. Muž je ozbrojený a nebezpečný.

Foto: Policie ČR

Hledaný Chusan Bobajev

Článek

Hledaný Chusan Bobajev je střední postavy, zdánlivého stáří 45 až 50 let, trvalý pobyt má hlášený v Praze 3. Podle policejní mluvčí Andrey Zoulové je muž agresivní a může být ozbrojen. Nedoporučuje proto občanům, aby se ho pokoušeli sami zadržet.

K incidentu, kvůli kterému ho policie hledá, mělo dojít v úterý večer v Biskupcově ulici. Policisté tam našli těžce zraněného 45letého muže, který měl podlitiny v obličeji a několik bodnořezných poranění hrudníku a krku.

„Jen o pár minut později záchranáři policisty informovali o dalším výjezdu, tentokrát na nedalekou tramvajovou zastávku Ohrada. Odtud osádka záchranného vozu odvezla do nemocnice 32letého cizince s poraněním krku. Ten se vzápětí přivolaným policistům doznal k účasti na předchozí potyčce s krajanem ve zmiňovaném bytu,“ popsala události mluvčí policie. Jeho zranění nebylo vážné a v krvi měl více než 2,60 promile alkoholu.

Informace o pohybu hledaného Uzbeka přijme linka 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám