Hlavní obsah

Matka se chtěla zabít s dítětem, hrozí jí soud

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

V Plzni na sídlišti Bolevec vstoupila v pátek matka s malým dítětem na koleje ve chvíli, když projížděl vlak. Žena i šestiměsíční kojenec utrpěli těžká zranění. Matce teď hrozí soud za pokus o vraždu.

Článek

"Na základě provedených šetření krajští kriminalisté včera zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu pokusu vraždy. Toho se měla dopustit včera v ranních hodinách 30letá žena z Plzně, která na světelně chráněném železničním přejezdu úmyslně vstoupila do kolejiště pod přijíždějící vlakovou soupravu a přitom držela v náručí svoji sedmiměsíční dceru," uvedla v sobotu policejní mluvčí Jolana Číhová.

Obě byly sraženy lokomotivou a přitom utrpěly vážná mnohačetná poranění. V současné době jsou hospitalizovány ve Fakultní nemocnici v Plzni. Žena na místě zanechala dva dopisy na rozloučenu. Motiv činu není jasný.

Reklama

Související témata:

Související články

Matka s dítětem v kočárku skočila pod vlak

V Plzni na sídlišti Bolevec hazardovala nejenom se svým životem žena, která vlezla do kolejiště, kde projížděl vlak. Matka převážela v kočárku malé dítě....

Výběr článků

Načítám