Hlavní obsah

Opilý řidič vláčel autem policistu po silnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LIBEREC

Až pětiletým vězením může skončit pro opilého mladíka automobilová honička, která se odehrála o víkendu v Liberci. Při té totiž vlekl svým vozem po silnici jednoho ze zasahujících policistů, který při incidentu utrpěl zranění. Policisté také zjistili, že řidič nemá řidičské oprávnění.

Článek

Podle informací policie měl řidič v krvi 1,78 promile alkoholu, což odpovídá asi šesti až sedmi naráz vypitým pivům. Řidič jel v autě se značkou, která patřila jinému autu.

"Hlídka zastavovala řidiče Renaultu 19 v sobotu v noci. Motorista jí ale ujížděl a zastavil se až po najetí na obrubník. Když policista otevřel dveře u služebního vozu, pětadvacetiletý muž do něj nacouval a autem ho táhl po vozovce 13 metrů," uvedla mluvčí liberecké policie Vlasta Suchánková.

Policista se ze všech sil držel na sloupku vozidla a podařilo se mu vyhoupnout k řidiči a zabránit mu v další jízdě. Řidič se bránil a do cely ho tak policisté dovezli s pouty na rukou.

Reklama

Výběr článků

Načítám