Hlavní obsah

Dvě auta se srazila se splašenými koňmi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ

V pondělí odpoledne se na parkovišti v nákupním centru v Mariánských Lázních splašil koňský povoz, který zde zaparkoval dvaadvacetiletý vozka z Prahy. Nehlídaní koně se rozběhli ven z parkoviště a i s povozem vjeli na silnici do protisměru, kde se dvakrát srazili s projíždějícími auty. Podle mluvčí chebské policie Stanislavy Hojdové nebyl při nehodě nikdo zraněn.

Článek

Koně nejprve narazili do tří palet bílých tvárnic umístěných vedle výjezdu z parkoviště. Pak se vydali na Hlavní ulici ve směru k nádraží Českých drah, kde vběhli do protisměru a čelně narazili do jedoucího automobilu zn. Opel Omega řízeného 64letým místním mužem.

Při nárazu koně vozidlo přeskočili a narazili do za ním jedoucího automobilu Fiat Panda, který řídil 71letý muž z Opavy. Událost se obešla bez zranění, hmotná škoda se vyšplhala na 170 tisíc korun. U obou řidičů i vozky provedli policisté orientační dechovou zkoušku, která měla negativní výsledek. Policisté zjistili, že Opel Omega má propadlou technickou kontrolu a emise.

Reklama

Výběr článků

Načítám