Hlavní obsah

Policie zadržela řidiče, měl nejméně čtyři promile

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

UHERSKÉ HRADIŠTĚ

Oboustranným údivem skončila v pondělí večer jízda 33letého muže v Huštěnovicích na Uherskohradišťsku a kontrola policejní hlídkou. Opilý řidič nechápal, proč jej policisté zastavují, policisté se oproti tomu nestačili divit, kolik promile alkoholu v dechu řidiči auta naměřil jejich přístroj. Muž skončil v cele předběžného zadržení.

Článek

Vše začalo oznámením na linku 158, ze které se policisté dozvěděli o nebezpečné jízdě červeného automobilu v Huštěnovicích. Podle oznámení jel automobil moc rychle, vjel na trávu a současně mu odpadla poznávací značka a poklice z kola.

"Policisté na místě zjistili, že se jedná o automobil peugeot, který řídil jeho 33letý majitel. Ten byl z příjezdu policistů velmi překvapen, jelikož on vjel přeci jen na trávu a nikomu se nic nestalo," uvedla policejní mluvčí Jitka Zámečníková.

Policisté zjistili, že muž má zakázáno řídit a provedli u něj dechovou zkoušku. V tu chvíli měl podle přístroje v dechu čtyři promile alkoholu. "Pravděpodobně nebyla tato hranice konečná, neboť přístroj měří pouze do čtyř promile," doplnila Zámečníková. Policisté muže umístili do cely předběžného zadržení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám