Hlavní obsah

Při nehodě uhořel člověk

Právo, Novinky, pno, naj

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHEB

V úterý, necelou hodinu po půlnoci, vyjížděli zdravotníci záchranné služby Karlovarského kraje k vážné dopravní nehodě, která se stala na silnici z Chebu do Podhradu. Havarovalo zde osobní auto, které po nárazu začalo hořet.

Článek

Neštěstí si vyžádalo přímo na místě život jednoho z cestujících v automobilu, kterému se nepodařilo vozidlo opustit a uhořel v něm. Druhý člen posádky ležel po nehodě vedle vozidla.

"Na místě bohužel uhořel jeden člen osádky, druhého museli zdravotníci transportovat s vážnými popáleninami po celém těle do pražské nemocnice na Vinohradech," uvedl mluvčí záchranné služby Karlovarské kraje Lukáš Hutta.

Řidič favoritu upraveného na plynový pohon havaroval poté, co s vozidlem narazil do stromu. Po nárazu se vůz přetočil zpět na vozovku, převrátil se na bok a začal hořet.

"Občan, který nehodu oznamoval, uvedl, že vůz hoří již delší dobu a že mimo kabinu leží popálený člověk," informoval mluvčí Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje František Petr. Hasiči podle něho k nehodě dorazili třináct minut po příjmu tísňového volání. Mohli však už vůz pouze uhasit.

Totožnost řidiče podle policie není známa. "S největší pravděpodobností se jedná o muže. Máme určitý okruh osob, totožnost ale bude určena až po nařízené soudní pitvě a testech DNA," uvedla mluvčí chebské policie Stanislava Hojdová. Jak dodala, druhým pasažérem ve favoritu byl 23letý muž z Chebska. Příčina nehody se šetří.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám